15% Korting
Hotel Wilhelmina
Discount slider image

15% Korting

Boek direct via de eigen website en ontvang 15% korting op uw overnachting. 

Rondvaarttochten

Amsterdam wordt ook wel 'Het Venetië van het Noorden' genoemd. De binnenstad van Amsterdam met zijn vele grachten en groen is recent uitgeroepen tot Werelderfgoed door Unesco en hoe deze beter te bezichtigen dan met een gezellige rondvaart? U kunt kiezen uit verschillende manieren van rondvaart met een waterfiets, een hop-on hop-off boot tot aan een compleet verzorgd diner op een rondvaartboot.

Een rondvaart over de grachten biedt u een idelae manier om te genieten van de architectuur en historie van de Amsterdamse binnenstad. Maar als u op het juiste moment komt, dan zijn de grachten ook het middelpunt van verschillende festivitieiten. Wat dacht u van: Koninginnedag (30 April), de Canal Pride (eerste week augustus) of het grachtenfestival (14-22 augustus) met als slotstuk het bekende prinsengrachtfestival, al de meer reden om Amsterdam te bezoeken dus.

Voor meer informatie over de rondvaartbedrijven waar wij mee samenwerken kunt u terecht op de volgende websites: Amsterdam Canal Cruises, Canal Company Amsterdam, Blue Boat Company and Amsterdam City Cruises.