15% Korting
Hotel Wilhelmina
image

15% Korting

Boek direct via de eigen website en ontvang 15% korting op uw overnachting. 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Covid-19 maatregelen

Geachte gasten,

Uw gezondheid en veiligheid is onze topprioriteit.
Als u en uw gezin bij ons blijven, willen we u helpen gezond te blijven. We hebben de schoonmaak- en veiligheidsnormen naar een hoger niveau gebracht.

We leven allemaal in uitdagende tijden vanwege de COVID-19-situatie met de impact die wijd en zijd wordt gevoeld.
Vanwege deze ongelukkige omstandigheden hebben we grote zorg besteed aan het verbeteren van onze schoonmaak- en veiligheidsprotocollen.

Aanbevolen stappen die we nemen:
• We volgen een online pre-check-in procedure. Dit protocol helpt bij het voltooien van een snelle check-in en helpt onze gasten om hun tijd in de receptie te minimaliseren.
• We bieden ontbijt 'to go'. Dit minimaliseert het contact met het servicepersoneel en helpt de sociale afstand te bewaren.
• De receptie van het hotel is uitgerust met een verre thermometer om eventuele verrassingen te controleren.
• De receptie beschikt over handdesinfecterende stations en een groot aantal richtlijnen en aanpassingen voor sociale afstanden.
• De kamer wordt schoongemaakt met desinfecterende middelen van ziekenhuiskwaliteit en verbeterde reinigingsprotocollen en na het uitchecken worden ze 24 uur leeg gehouden.
• Gasten hebben de mogelijkheid om Personal Care Kits te kopen bij de receptie. Deze sets bevatten handdesinfecterende middelen, persoonlijke gezichtsmaskers en de tissues.

We werken er hard aan om u gemoedsrust te geven tijdens uw verblijf in ons hotel. Zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is: tijd samen.

Beste wensen en veilige reizen.