10% Korting Best Beschikbare Prijzen
Hotel Wilhelmina
Discount slider image

10% Korting Best Beschikbare Prijzen

Boek direct via de eigen website en ontvang 10% korting op uw overnachting. 

Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
25% korting fietsen verhuur

Routebeschrijving naar het hotel vanaf de luchthaven Schiphol

Hotel Wilhelmina is gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven Schiphol. Met de auto volgt u de A4 richting Amsterdam, dan komt u vanzelf op de ringweg zuid, de A10. Hierneemt u afslag S108 en ga richting het centrum over de Amsteveenseweg. Bij de rotonde gaat u de Koninginneweg op, aan de rechterkant van de straat treft u het Hotel Wilhelmina. 

Indien u met het openbaar vervoer reist kunt u de trein nemen vanaf de luchthaven Schiphol naar het Centraal station. Hier neemt u tramlijn 2, u dient uit te stappen bij de halte Valeriusplein. U kunt ook bus 170 of 172 nemen vanaf het Centraal station, hiervoor geldt ook dat u dient uit te stappen bij de halte Valeriusplein.

U kunt ook een taxi nemen vanaf de luchthaven, de kosten hiervan bedragen ongeveer € 40,00, dit is de snelste mogelijkheid om bij het hotel te komen.

Hoewel ons hotel geen ontbijt aanbiedt, staat je een traktatie te wachten! Er zijn tal van diverse eetgelegenheden rondom het hotel waar je kunt genieten van een ontspannen ontbijt, lunch of diner. Voor een levendige sfeer kun je naar Leidseplein gaan, waar je kunt genieten van bruisende drankjes en diner. Handig genoeg bevinden zich ook verschillende supermarkten dicht bij het hotel voor al je essentiële benodigdheden. Leidseplein biedt een gevarieerd scala aan opties voor een plezierige avond uit, waaronder bioscopen, nachtclubs, theaters en zelfs een casino. Aarzel niet om contact op te nemen met onze receptie voor persoonlijke suggesties en aanbevelingen. We staan ​​klaar om je verblijf onvergetelijk te maken.

Routebeschrijving naar het hotel vanaf het Centraal Station

Vanaf het Centraal station u tramlijn 2, u dient uit te stappen bij de halte Valeriusplein. U kunt ook bus 170 of 172 nemen vanaf het Centraal station, hiervoor geldt ook dat u dient uit te stappen bij de halte Valeriusplein.

Contact us

Hotel Aadam Wilhelmina B.V
Koninginneweg 169
1075 CN Amsterdam
The Netherlands
Tel: +31 (0) 20 662 54 67
Email: info@hotelwilhelmina.com


Terms and Conditions UVH
Privacy Statement 

 

  1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
  2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
  3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.
  4. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.