1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

15% Korting & Covid maatregelen
Hotel Wilhelmina
image

15% Korting & Covid maatregelen

Boek direct via de eigen website en ontvang 15% korting op uw overnachting. Om de Covid maatregelen te bekijken klik hier.

Vul uw e-mailadres in

Routebeschrijving naar het hotel vanaf de luchthaven Schiphol

Hotel Wilhelmina is gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven Schiphol. Met de auto volgt u de A4 richting Amsterdam, dan komt u vanzelf op de ringweg zuid, de A10. Hierneemt u afslag S108 en ga richting het centrum over de Amsteveenseweg. Bij de rotonde gaat u de Koninginneweg op, aan de rechterkant van de straat treft u het Hotel Wilhelmina.

Indien u met het openbaar vervoer reist kunt u de trein nemen vanaf de luchthaven Schiphol naar het Centraal station. Hier neemt u tramlijn 2, u dient uit te stappen bij de halte Valeriusplein. U kunt ook bus 170 of 172 nemen vanaf het Centraal station, hiervoor geldt ook dat u dient uit te stappen bij de halte Valeriusplein.

U kunt ook een taxi nemen vanaf de luchthaven, de kosten hiervan bedragen ongeveer € 40,00, dit is de snelste mogelijkheid om bij het hotel te komen.

Routebeschrijving naar het hotel vanaf het Centraal Station

Vanaf het Centraal station u tramlijn 2, u dient uit te stappen bij de halte Valeriusplein. U kunt ook bus 170 of 172 nemen vanaf het Centraal station, hiervoor geldt ook dat u dient uit te stappen bij de halte Valeriusplein.