10% Korting Best Beschikbare Prijzen
Hotel Wilhelmina
Discount slider image

10% Korting Best Beschikbare Prijzen

Boek direct via de eigen website en ontvang 10% korting op uw overnachting. 

Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
25% korting fietsen verhuur

Museumplein

Maak een reis van culturele ontdekking vanaf Hotel Wilhelmina, gelegen in het hart van Oud-Zuid in Amsterdam, naar het Museumplein. Dompel uzelf onder in een wereld van kunst, geschiedenis en cultuur recht voor de deur. Ons hotel dient als de perfecte lanceerplaats naar de gerenommeerde musea van Amsterdam, waaronder het Rijksmuseum, de thuisbasis van meesterwerken van Rembrandt zoals 'De Nachtwacht' en Vermeers 'Het Melkmeisje'. Verken het Van Gogh Museum en aanschouw het betoverende 'Sterrennacht' tot levendige 'Zonnebloemen', of duik in hedendaagse kunst en design in het Stedelijk Museum, Moco Museum, Diamant Museum en het Concertgebouw.

Verwen uzelf met een avond van culturele verfijning in het prestigieuze Concertgebouw, slechts enkele stappen verwijderd van uw hotel. Of het nu gaat om een klassiek concert of een eigentijdse uitvoering. Na een dag van culturele verkenning, vindt u rust in het nabijgelegen Vondelpark, een uitgestrekte groene oase perfect voor een ontspannen wandeling of een rustige picknick. Deze serene ontsnapping in het hart van de bruisende stad ligt net om de hoek van Hotel Wilhelmina.

Naast de culturele ervaring is het Museumkwartier ook rijk aan diverse restaurants, cafés en brasseries waar u uw smaakpapillen kunt verwennen.

Bij Hotel Wilhelmina zijn we toegewijd aan het waarborgen dat uw verblijf niet alleen comfortabel is, maar ook cultureel verrijkend. Dompel uzelf onder in de artistieke charme van het Museumkwartier, op slechts 15 minuten wandelen of 2 tramhaltes verwijderd (Tram 2 / Centraal Station).

Rijksmuseum in de buurt
Vondel park naar Van Gogh Museum
Vondel park naar Museum Plein
Van Gogh Museum in de buurt
Stedelijk Museum in de buurt