10% Korting Best Beschikbare Prijzen
Hotel Wilhelmina
Discount slider image

10% Korting Best Beschikbare Prijzen

Boek direct via de eigen website en ontvang 10% korting op uw overnachting. 

Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
25% korting fietsen verhuur

Shoppen

In het hart van Amsterdam Oud-Zuid, op loopafstand van het Museumkwartier en het prachtige Vondelpark, vindt u de Cornelis Schuytstraat, ook wel bekend als Klein Parijs in Amsterdam. De levendige mix van ambachtelijke lokale winkels, exclusieve boetieks, gezellige cafés en sfeervolle restaurants maakt 'De Schuyt' tot een van de mooiste en meest geliefde locaties in Nederland.

P.C. Hooftstraat in Amsterdam staat bekend als een luxe winkelstraat en is een populaire bestemming voor winkelliefhebbers. De straat herbergt een scala aan exclusieve boetieks en luxemerken zoals Dior, Prada, Gucci, Chanel, Louis Vuitton, Cartier, Breitling, en natuurlijk Oger. Slechts handig 3 tramhaltes (Tram 2 Centraal Station) verwijderd en een korte wandeling van het levendige Leidseplein.

De Albert Cuyp Markt, met 260 kraampjes, is de grootste dagmarkt in Europa. De markt is geliefd bij Amsterdammers, toeristen, studenten, dagjesmensen en ondernemers. Het is gevuld met kraampjes die verse producten, kleding, bloemen, prachtige stoffen en natuurlijk typisch Nederlandse lekkernijen aanbieden.

9 schilderachtige winkelstraten genesteld tussen Prinsengracht, Keizersgracht, Herengracht en Singel in het grachtendistrict van Amsterdam. In het hart van het Werelderfgoed van UNESCO, net achter het Paleis op de Dam tussen Raadhuisstraat en Leidsegracht. In het gebied van de 9 Straatjes hebben handel, ambacht en cultuur traditioneel de hoofdrol gespeeld, en 400 jaar later gonst deze buurt vol monumentale winkelpanden en grachtenpanden nog steeds van het leven.

Kalverstraat is de beroemdste winkelstraat van Amsterdam. Elke dag komen hier ongeveer 50.000 bezoekers voor de vele grote winkelketens, zoals H&M, UNIQLO, Urban Outfitters en Pull & Bear. Op de Dam vindt u de Bijenkorf, een van de oudste en grootste warenhuizen in Nederland. Nieuwendijk is de oudste winkelstraat van Amsterdam en verbindt de Dam met het Centraal Station.

P.C. Hooftstraat
Dam
9 straatjes
Van Baerlestraat
Leidseplein