10% Korting Best Beschikbare Prijzen
Hotel Wilhelmina
Discount slider image

10% Korting Best Beschikbare Prijzen

Boek direct via de eigen website en ontvang 10% korting op uw overnachting. 

Onze website Andere boekingssites
Beste prijsgarantie
25% korting fietsen verhuur

Zakelijk en congressen

The "World Fashion Centre" is een belangrijk modehandelscentrum gelegen in Amsterdam, Nederland. Het fungeert als een knooppunt voor de modewereld en herbergt verschillende evenementen, showrooms en kantoren die gerelateerd zijn aan mode en kleding. Het centrum speelt een cruciale rol in het verbinden van professionals en bedrijven binnen de modesector. Om het World Fashion Centre vanaf Hotel Wilhelmina te bereiken, kunt u tram 2 nemen (Tram 2 / Nieuw Sloten) en uitstappen bij de vierde halte, Delflandlaan Amsterdam, ongeveer 10 minuten.

Het "RAI Exhibition Centre" is een vooraanstaand tentoonstellings- en conventiecentrum gelegen in Amsterdam, Nederland. Het organiseert een breed scala aan evenementen, waaronder conferenties, beurzen en tentoonstellingen, waardoor het een belangrijke locatie is voor zakelijke en industriële bijeenkomsten. Om bij het RAI Exhibition Centre te komen vanaf Hotel Wilhelmina, neemt u tram 2 naar Heemstedestraat Amsterdam, stapt u over op de metro (M51 / Station Zuid) en stapt u uit bij het station Rai, ongeveer 20 minuten.

WTC Amsterdam verwijst naar het World Trade Center Amsterdam, een prominent zakelijk complex gelegen in Amsterdam, Nederland. Het World Trade Center fungeert als een knooppunt voor internationale zakelijke activiteiten, met kantoren, vergaderfaciliteiten en diverse bedrijven. Het biedt een platform voor netwerken, conferenties en samenwerking tussen bedrijven actief in uiteenlopende industrieën. Om WTC Amsterdam vanaf Hotel Wilhelmina te bereiken, neemt u tram 2 naar Heemstedestraat Amsterdam, stapt u over op de metro (M50 / Gein) en stapt u uit bij het station Zuid, ongeveer 20 minuten.